Que és l’educació lliure

Acompanyament respectuós
A la etapa dels 3 als 6 anys la vida de l’infant es regeix bàsicament per les emocions. Totes les emocions són respectades, ràbia, alegria, enuig, frustració, … En L’Espai no les jutgem i acompanyem l’infant de manera amorosa i incondicional.

No directivitat
Els nens aprenen en funció dels seus interessos i necessitats, per això nosaltres no dirigim ni ens anticipem. Ells poden moure lliurement per l’espai i no estan obligats a participar en les propostes que es facin. Per a nosaltres, més important que el que s’aprèn, és el com es aprèn.

Respecte pel procés de desenvolupament de cada infant
Cada infant és un ésser únic el que fa que tingui el seu propi procés de desenvolupament, diferent i diferent a qualsevol altre. La importància l’acompanyant en aquest punt és la de identificar en quin moment es troba els nens perquè tingui al seu abast que necessita per poder desenvolupar-se.

Post navigation


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/31/d301933906/htdocs/lespaideivissa.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399